Зустрінемо захисника на рідній землі

Завтра, 11 січня 2024 року, Ріпкинська громада прощатиметься з загиблим земляком, Анохіним Валерієм Павловичем з Ріпок. Загинув Герой 02.01.2024 року, біля населеного пункту Роботине, Пологівського району, Запорізької області.

Про правила утримання собак та котів на території Ріпкинської територіальної громади

Рішенням вісімнадцятої сесії восьмого скликання Ріпкинської селищної ради, яка відбулася 20 грудня 2023 року затверджено Правила утримання собак та котів на території Ріпкинської територіальної громади.

Підтримуємо військових – наближаємо Перемогу!

Нещодавно за кошти місцевого бюджету придбали 42 дрони Ксеон 7 з акомулятором, які допоможуть виявляти позиції армії рф. Також для кращого забезпечення військових закуплено чотири човни та один двигун для човна. Допомогу отримала один з військових части, яка захищає кордони нашої держави.

Ліцеї та садочки громади отримали подарунки від ЧІМК

Сьогодні представник Чернігівського кластеру ІМК - генеральний директор "Чернігівська індустріальна молочна компанія" Іван Крючков передав подарунки для Ріпкинського ліцею, ДНЗ «Веселка», Ріпкинського ліцею імені Софії Русової та  ДНЗ «Колосок». Заклади отримали: ноутбуки, пилосос, принтер, інтерактивну дошку та проектор.