Фото без опису15 травня Україна відзначає Міжнародний День сім’ї. Адже саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

«В них діти, народжені серцем» - саме так кажуть про прийомні сім’ї, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На території Ріпкинської територіальної громади функціонує 7 прийомних сімей, в яких виховується 14 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Справжніми батьками стають лише тоді, коли по-справжньому навчилися відчувати, розуміти, приймати та любити дитину. Бути прийомними батьками - це особлива дорога батьківства – благородна, складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. Це щастя, помножене на всіх і тривоги, поділені на кожного члена родини, адже  виховання дитини – це не мила забава, а завдання, що вимагає тяжких переживань, зусиль, безсоних ночей і
багато-багато думок.

З нагоди Міжнародного Дня сім’ї відділом соціальних служб КЗ «Центр надання соціальних послуг» проводилась вітальна акція «Прийомна родина – щаслива дитина». В прийомні сім’ї, які функціонують на території Ріпкинської територіальної громади з приємною місією завітали Сергій Гарус, голова Ріпкинської територіальної громади, Андрій Булда, директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради та Леся Сидоренко – начальник відділу соціальних служб КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради, щоб привітати прийомні родини з Міжнародним Днем сім’ї та вручити подарунки.

Сім’я – це складова людського щастя.

КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради щиро вітає всі сім’ї Ріпкинської територіальної громади з Міжнародним Днем сім’ї. Хай любов’ю іскряться очі, мир і спокій поселяться у ваших душах. А головне, хай удома вас завжди чекають щирі і люблячі люди! Хай ваші сім’ї завжди будуть щасливими!

 

Фото без опису

Фото без опису