З Днем Соборності України!

22 січня ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме в цей день 1919 року, на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. І саме сьогодні, в період війни, це свято набуло важливого значення. Україна знову виборює свою незалежність, і наші захисники і захисниці кожного дня докладають максимальних зусиль заради звільнення нашої землі від ворога. Ми маємо памʼятати, що єдина і соборна Україна – не просто історичні спогади. Це Україна, яку ми повинні залишити нашим нащадкам.

Віддали останню шану Герою

Сьогодні громада прощалася із мужнім сином, воїном-захисником Євгенієм Адруженком. Він повернувся додому «на щиті», віддавши життя за наше мирне майбутнє.

Соціально-психологічний центр Славутича надає допомогу постраждалим внаслідок війни

У місті Славутичі Вишгородського району Київської області діє Соціально- психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій та членам їх сімей.

Зустрінемо захисника на рідній землі

Завтра, 18 січня 2024 року, Ріпкинська громада прощатиметься з загиблим земляком, Адруженком Євгенієм Миколайовичем з села Трудове, 2000 року народження.